Bij veel advocaten is een tarief van meer dan € 200,-- geen uitzondering. Dat kan echt goedkoper.

Wij hanteren een heldere en concurrerende tariefstelling. Duidelijkheid vooraf, dat is wat onze cliënten graag zien. Bijna al onze diensten verrichten wij voor vaste prijzen. Doordat wij snel en effectief werken, kunnen wij dat voor scherpe tarieven doen. Geen langlopende dure abonnementen dus.

Daarbij maken wij onderscheid naar werkzaamheden die in de buitengerechtelijke fase worden verricht (de periode voordat de rechter wordt ingeschakeld) en die worden verricht in de gerechtelijke fase. Uiteraard overleggen wij met u in elke fase van uw zaak over de juiste vervolgstappen en de daarbij behorende kosten en risico’s. Wij adviseren u welke weg tot het beste resultaat leidt tegen de minste kosten. Want daar gaat het om. Vaak kiezen we daarbij voor het aanvragen van het faillissement van uw debiteur. Dat is snel, effectief en voordelig. Lees meer daarover bij de faillissementsaanvraag.

U vindt al onze tarieven in het handige overzicht dat u kunt downloaden:

pdfDownload Tarievenoverzicht VRP

 

Wij streven er naar al uw kosten te verhalen op uw debiteur. Dat betekent dat wij uw incasso in veel gevallen kosteloos, of op basis van no cure no pay kunnen doen. Op 1 juli 2012 is de wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten in werking getreden. Deze nieuwe wet, ook wel Wet Incassokosten (WIK) genoemd, regelt hoeveel incassokosten uw debiteur moet betalen en geldt met name voor consumenten.

Bent u benieuwd welke kosten uw debiteur ingevolge de WIK verschuldigd is? Bereken deze dan met onze incassomodule. Heeft u bij het sluiten van uw overeenkomst algemene voorwaarden gebruikt, dan kan daarin staan dat uw debiteur meer moet betalen.