“No cure no pay” is Engels voor 'geen oplossing geen betaling': hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht.

Vrijblijvende proefincasso

Wij willen graag met u kennis maken. U kunt ons geheel vrijblijvend uitproberen door middel van een éénmalige proefincasso. Wij verzorgen uw incasso-opdracht dan geheel op no cure no pay basis in de buitengerechtelijke fase, zodat u op een prettige manier kunt kennismaken met ons kantoor, onze enthousiaste en ervaren incasso-advocaten en onze doeltreffende en snelle incassomethodes.

Mocht u twijfelen of u wel een sterke zaak heeft, dan zullen onze incasso-advocaten van te voren grondig uitzoeken of uw vordering kans van slagen heeft zonder u daarvoor kosten in rekening te brengen.

Effectieve incasso zonder kosten

Indien u gebruik maakt van deze proefincasso en wij er onverhoopt niet in zouden slagen om de vordering voor u te incasseren, worden aan u in het geheel geen kosten in rekening gebracht, ongeacht de tijd en moeite die door ons aan de zaak zijn besteed. Incasseren wij uw vordering wel, dan rekenen we ons incassotarief en zullen onze kosten worden verhaald op uw debiteur.

Afhankelijk van de situatie en de hoogte van de vordering zal dan vervolgens bekeken worden of het zinvol is om een gerechtelijk traject in te gaan.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Incassokosten berekenen

Klik opde knop om de Incassokosten te berekenen a.d.h.v. het factuurbedrag.