Wij staan voor het effectief incasseren van uw vordering. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is de mogelijkheid het faillissement aan te vragen van uw debiteur. Door het opstellen van een verzoekschrift voor de rechtbank. Alleen een advocaat kan een faillissement aanvragen.

De boodschap is: als je niet betaalt, zetten we door. Het is een dreiging maar ook een effectief pressiemiddel. Meestal komen ze dan over de brug. Het voordeel van een faillissementsaanvraag is dat het erg snel is; vaak wordt uw zaak al binnen twee weken op een zitting bij de rechtbank behandeld, zodat uw debiteur ook binnen twee weken actie moet ondernemen om zijn faillissement te vermijden. Onze procesadvocaten doen dat in heel Nederland voor u.

Het griffierecht is een vast bedrag, dat plaatst u niet voor verrassingen. Dat moet wel worden voorgeschoten, maar dat proberen we direct op de debiteur te verhalen. Wij trekken de faillissementsaanvraag niet in voordat hij alles heeft betaald. Stel dat uw debiteur meerdere schuldeisers heeft en u bent de enige die een faillissementsaanvraag indient, dan is de kans groot dat hij u als eerste zal betalen en de andere schuldeisers niet. Gaat u een gerechtelijke procedure starten en beslagen leggen, dan kan het wel een half jaar duren voordat u een vonnis hebt. Met veel meer kosten. Daarom is een faillissementsaanvraag zo effectief. Het is snel, relatief goedkoop en er gaat een enorme druk vanuit.

Kan een faillissementsaanvraag altijd worden ingediend?
Nee. Uw vordering moet onbetwist zijn, dat wil zeggen vast staan. Verder moet de debiteur minstens twee schuldeisers hebben. Wij gaan actief voor u op zoek naar een tweede schuldeiser. We werken in dat verband samen met het beste verhaalbureau van Nederland die in overleg met ons een verhaalsonderzoek doet naar uw debiteur.

Nogmaals de voordelen voor u op een rij:

  • De aanvraag is snel, doeltreffend en effectief
  • Goedkoop, voor een vast tarief
  • Landelijke dekking
  • Maximale druk, geen uitvluchten maar boter bij de vis
  • Wij zoeken een steunvordering voor u

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op of stel hierboven direct uw vraag.

Incassokosten berekenen

Klik opde knop om de Incassokosten te berekenen a.d.h.v. het factuurbedrag.