U steekt veel energie in het binnenhalen van nieuwe klanten. Als deze uw rekeningen niet betalen brengt het u uiteindelijk niets op. Een effectief creditmanagement en incassobeleid levert elke ondernemer geld op. Het zorgt voor voldoende liquiditeiten en een beheersbare debiteurenportefeuille. Wij kunnen u daarbij helpen.

Onze incasso-advocaten zijn met recht experts op het gebied van het incasseren van uw vordering. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA) en specialistenverenigingen zoals de Vereniging van Incassoadvocaten (VIA), en geven workshops op het gebied van incassorecht, waardoor ze hun vakkennis en die van onze cliënten op peil houden. Wij kunnen u als geen ander adviseren welke route u moet volgen in uw zaak. Onze incassoadvocaten hebben meer dan 25 jaar praktijk- en proceservaring en besteden meer dan 90 % van hun tijd aan incassozaken. Zij kunnen putten uit een up to date juridische database met een schat aan know how, waaronder vele recente uitspraken.

Ons kantoor beschikt over een eigen landelijk netwerk van deurwaarders en informatiebureaus, waardoor wij snel en effectief overal in Nederland kunnen optreden. U kunt rekenen op een goede service en persoonlijke betrokkenheid. En dat tegen scherpe tarieven.

Onze incassoadvocaten hebben veel meer juridische mogelijkheden dan een deurwaarder of incassobureau, die zich vaak beperken tot het sturen van een paar standaardbrieven. Leest u bijvoorbeeld de uitgave waar ons kantoor aan heeft meegewerkt "werken voor je geld, fluiten naar je centen", die u van ons cadeau krijgt als u met een zaak bij ons komt.

Wij werken al jaren als incassoadvocaten voor vele ondernemers in het MKB en verzekeringsmaatschappijen, zoals de Metaalunie en Euler Hermes. Wij zullen er alles aan doen om er op een professionele wijze voor te zorgen dat uw uitstaande factuur wordt betaald. Wij kunnen u adviseren over het verbeteren van uw creditmanagement en het gebruik van uw algemene voorwaarden en uw andere juridische vragen beantwoorden.

Samengevat, de voordelen van onze Incasso-advocaat:

  • Onze incasso-advocaten hebben na afronding van de rechtenstudie op de universiteit aanvullende beroepsopleidingen gevolgd op het gebied van incassorecht.
  • Voor al uw zaken hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Maken wij onverhoopt een fout, dan bent u verzekerd tegen schade en mag u ons er op aanspreken.
  • De ervaring leert dat de debiteur eerder tot betaling overgaat na inschakeling van een incasso-advocaat. Het “schrikeffect” in vergelijking met een deurwaarder of incassobureau is vele malen groter.
  • Het gehele incassotraject verzorgen wij voor u. Van eerste schriftelijke of telefonische sommatie tot en met de executie van een vonnis. Voor kleine en grote bedragen. Bij ons heeft u alles in één hand. Alleen een advocaat mag een procedure voeren voor geldvorderingen hoger dan € 25.000,--. Alleen een advocaat kan een faillissement aanvragen of toestemming vragen om beslag te leggen op bezittingen van de debiteur.
  • U mag van ons maatwerk verwachten, geen nutteloze standaard briefjes.
  • Wij kennen uw organisatie en streven naar een langdurige persoonlijke vertrouwensband.
  • Uw commerciële belangen staan bij ons voorop, niet die van ons.
  • Wij zijn uw raadsman, adviseur en uitvoerder tegelijk.
  • Eerst streven naar een minnelijke oplossing met de debiteur staat voorop, om daarmee een kostbare procedure te voorkomen.

Incassokosten berekenen

Klik opde knop om de Incassokosten te berekenen a.d.h.v. het factuurbedrag.